سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اینفوگرافیک / نحوه مراقبت از بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا


 

  • اینفوگرافیک / نحوه مراقبت از بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا

    سازمان جهانی بهداشت شش راه برای مراقبت از بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا یا مشکوک به ابتلا هستند، ارائه کرده است. از مهمترین این راه‌ها می‌توان به استفاده از ماسک و شستن مداوم دست‌ها اشاره کرد. در اینفوگرافیک پیش رو، این شش راه معرفی شده است.




مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده


 

  • مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده
    آفتاب‌‌نیوز :

    هوآوی و کوالکام در سال جدید میلادی تراشه‌های میان‌رده‌ای با قابلیت 5G عرضه کرده‌اند. در این مطلب نگاهی به مشخصات چیپست جدید Kirin 820، 5G به عنوان یکی از قدرتمندترین تراشه‌های میان‌رده بازار می‌اندازیم و آن را با Snapdragon 765G مقایسه می‌کنیم.

    هوآوی برای اینکه بتواند در سال 2020 بالاترین توان پردازشی در رده میانی بازار را در اختیار کاربران خود قرار دهد، تراشه Kirin 820، 5G با لیتوگرافی 7 نانومتری را عرضه کرده است.

    مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده

    پردازنده

    در بخش پردازنده این شرکت ساختار سه کلاستر را با استفاده از قدرتمندترین هسته‌های پردازشی فعلی شرکت ARM یعنی Cortex-A76 در فرکانس 2.36 گیگاهرتز برای کلاستر اول، سه هسته از همین نوع را با فرکانس بیشینه 2.22 گیگاهرتز برای کلاستر میانی و همچنین چهار هسته با فرکانس بیشینه 1.84 گیگاهرتز از نوع Cortex-A55 را نیز برای کلاستر کم‌مصرف دستگاه در نظر گرفته است.

    در نقطه مقابل کوالکام از هسته‌های سفارشی‌سازی شده Kryo 475 در سه نوع Prime، Gold و Silver به ترتیب با یک هسته Gold در فرکانس 2.4 گیگاهرتز، یک هسته Gold با فرکانس بیشینه 2.2 گیگاهرتز برای کلاستر میانی و شش هسته Silver با فرکانس نهایی 1.8 گیگاهرتز را برای کلاستر کم‌مصرف دستگاه استفاده کرده است.

    در Snapdragon 765G نیز مانند Kirin 820، 5G برای هسته‌های پرقدرت از پایه هسته‌های Cortex-A76 و برای هسته‌های کم‌مصرف از پایه هسته‌های Cortex-A55 بهره گرفته شده است.

    صرفا با توجه به مشخصات و اعداد و ارقام نمی‌توان به توان پردازشی دو دستگاه پی برد. بهتر است اولین بررسی‌های منتشر شده از دو دستگاه در بنچمارک‌های تخصصی را مرور کنیم.

    در بخش پردازنده شاهد انتشار نتایج آزمون GeekBench دو گوشی نمونه با دو تراشه مذکور بوده‌ایم که در ادامه آن‌ها را مشاهده می‌کنید:

    مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده

    همان‌طور که مشخص است، استفاده از دو هسته میانی Cortex-A76 در تراشه Kirin 820، 5G باعث شده تا در آزمون چندهسته‌ای که هدف آن استفاده از بیشترین توان پردازشی CPU است، میزان امتیاز کسب شده توسط Kirin 820، 5G اختلافی بسیار زیاد با رقیب آمریکایی خود داشته باشد. همچنین در بخش تک هسته‌ای نیز با توجه به استفاده از فرکانس کلاک بیشتر، امتیاز کسب شده برای هسته‌های تراشه Kirin 820، 5G بیشتر از رقیب مستقیم کوالکامی خود است. هوآوی با انتخاب صحیح‌تر هسته‌های پردازنده و آن هم در فرکانس بالاتر توانسته به توان پردازشی بیشتری دست پیدا کند.

    مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده

    پردازنده گرافیکی

    پردازنده‌های گرافیکی دو تراشه برخلاف CPU تفاوت‌های بسیار زیادی با هم دارند. هوآوی با توجه به ساختار تراشه‌های خود تصمیم گرفته تا همکاری خود با شرکت ARM را ادامه بدهد و از پردازنده گرافیکی Mali-G57 در Kirin 820، 5G استفاده کند. این در حالی است که شرکت کوالکام مانند قدیم، همچنان خودکفاست و استفاده از تراشه Adreno 620 را در دستور کار دارد.

    با توجه به این موارد می‌توان معیاری در تست‌های GPU آزمون AnTuTu را برای بررسی میزان توان پردازش گرافیکی دو تراشه در نظر گرفت. در این تست‌ها Mali-G57 با توجه به ساختار داخلی و استفاده بهینه‌تر از هسته‌های پردازش گرافیکی توانسته امتیاز 116516 را کسب کند و در نقطه مقابل بخش پردازش گرافیکی Adreno 620 امتیاز 92536 را کسب کرده که فاصله زیادی با هم دارند. در نظر داشته باشید که در این آزمون از گوشی Oppo Reno 3 Pro به عنوان دستگاه تست تراشه Snapdragon 765G استفاده شده است.

    مقایسه تراشه جدید هوآوی Kirin 820، 5G با Snapdragon765G؛ برتری هوآوی در بازار میان‌رده

    ارتباطات

    در بخش قابلیت‌های ارتباطی و مخابراتی، هوآوی و کوالکام هر دو از شبکه‌های 5G نوع SA و NSA پشتیبانی می‌کنند. Snapdragon 765G از بلوتوث نسخه 5.0 بهره می‌برد، ولی هوآوی تراشه Kirin 820، 5G را به نسخه بالاتر 5.1 بلوتوث مجهز کرده است. در مقابل در بخش GPS هوآوی Kirin 820، 5G فاقد دسترسی به استاندارد خاص NavIC است، ولی Snapdragon 765G از این استاندارد پشتیبانی می‌کند.

    نتیجه‌گیری

    تراشه پردازشی Kirin 820، 5G یکی از قدرتمندترین چیپست‌های میان‌رده‌ای است که هوآوی تا به امروز طراحی و ساخته است و با توجه به نتایجی که به آن‌ها اشاره شد، مدل مشابهی در خانواده کوالکام نمی‌توان پیدا کرد که امتیازاتی معادل با آن را کسب کرده باشد.

    با این نتایج می‌توان Kirin 820، 5G را قدرتمندترین تراشه میان‌رده حال حاضر در دنیای گوشی‌های هوشمند معرفی کرد.




آخرین وضعیت مرزهای اقتصادی کشور


 

  • آخرین وضعیت مرزهای اقتصادی کشور

    به گزارش شفاف به نقل از گمرک، سید روح الله لطیفی گفت: وضعیت تجارت خارجی ایران با کشور عراق از طریق مرزهای اقلیم کردستان (مرزهای باشماق وپرویز خان) برقرار است. البته برخی مرزهای زمینی وبا اهمیت مانند مرز مهران هنوز بازگشایی نشده است که به نظر میرسد  بر اساس تصمیم دولت عراق به دلیل برخی نگرانی ها ی مرتبط با شیوع ویروس کرونا این تصمیم تا پایان فروردین ماه ادامه دارخواهد بود و امیدواریم از ابتدای اردیبهشت همه مرزهای عراق بازگشایی شود. 

    دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک افزود: تجارت و تبادل کالا با ترکیه ازمسیر ریلی گمرک رازی برقرار است و به زودی نیز بازارچه مرزی ساری سو فعال می شود ورایزنی ها برای بازگشایی مرز بازرگان و ازسرگیری صادرات به صورت زمینی در بالاترین سطح در حال انجام است. تجارت خارجی ایران با روسیه از مسیر دریایی ،ریلی و جاده ای ادامه دارد.

    وی در ادامه افزود: وضعیت مرزهای تجاری ایران با ارمنستان به شرایط مطلوب نزدیک می شود  و فعالیت در مرز نوردوز از هفته گذشته آغاز شده است و نسبت به یک ماه گذشته تغییر محسوسی را شاهد بودیم. ضمن آنکه مسیر ترانزیتی کالاهای ارمنستان به کردستان عراق از طریق مرز باشماق در مریوان مجددا فعال شده است.

    لطیفی اشاره کرد که فعالیت بازرگانی و تجاری ایران و آذر بایجان از طریق زمینی، ریلی و دریایی برقرار است. ضمن آنکه ترانزیت کالاهای صادراتی ایران به روسیه نیز با تشریفات خاصی در جریان است.

    لطیفی در مورد وضعیت مرزی ایران با ترکمنستان گفت: علی رغم صادرات 81 واگن کالا از نیمه اسفند ماه سال گذشته از طریق مرز لطف آباد وفعالیت نسبی خط ریلی در سرخس ، مرزهای زمینی ایران با ترکمنستان همچنان بسته است و فعالیت تجاری محدود است .

    وی با بیان اینکه وضعیت عادی تجارت بین ایران و افغانستان ادامه داد: مرزهای ماهیرود ، میلک ودوغارون فعال هستند وتجارت ایران وافغانستان  علی رغم برخی مشکلات در مرز ماهیرود به دلیل هجوم گسترده ملخ در جریان است .البته در مرز دوغارون در حوزه مسافری ، صرفا خروج مسافر صورت می گیرد .

    وی افزود: تجارت کشور با امارات متحده عربی و قطر از طریق شناورهای تجاری کانتینری بزرگ یا فلزی یخچالدار برقرار است. ضمن آنکه خط کشتیرانی از مبدا بندرعباس نیز فعالیت تجاری ایران و عمان را به صورت مستقیم برای انتقال مواد غذایی، میوه و سبزیجات راه اندازی شده است.

    لطیفی در پایان گفت: بنادر جنوبی کشور شامل، بنادر امام خمینی (ره)، شهید رجایی، شهید باهنر، چابهار، خارک، دیر، پارس جنوبی، کنگان، بوشهر، قشم وکیش با حداکثر توان خود فعال هستند وسیر تجارت خارجی کشور از این طریق در جریان است.




فیلم | مورچه‌خوار پولک‌دار ؛ تازه‌ترین متهم در پرونده انتقال ویروس کرونا


 




واتس‌اپ در برخی از گوشی‌های قدیمی از کار می‌افتد


 

  • واتس‌اپ در برخی از گوشی‌های قدیمی از کار می‌افتد

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکسپرس واتس‌اپ از ماه‌ها پیش درباره اینکه این اپلیکیشن چت اینترنتی در برخی از تلفن‌های هوشمند از کار خواهد افتاد، هشدار داده بود. اکنون قرار است ار روز سه‌شنبه این قطع پشتیبانی عملی شود و دیگران کاربرانی که این تلفن‌ها را دارند نمی‌توانند پیام بفرستند یا بگیرند.

    از روز 31 دسامبر افرادی که تلفن‌های هوشمند با سیستم عامل ویندوزی دارند دیگر از واتس‌اپ نمی‌توانند استفاده کنند. قبلا نیز واتس‌اپ پشتیبانی از برخی از مدل‌های گوشی‌ها نوکیا و بلک‌بری (نوکیا سیمبین S60، بلک‌بری OS و بلک‌بری 10 و نوکیا S40) را پایان داده بود.

    اگر گوشی با سیستم عامل ویندوزی دارید، و می‌خواهید در سال 2020 از واتس‌اپ‌ استفاده کنید، باید به فکر خرید گوشی دیگری باشید.

    علاوه بر این از اول فوریه (12 بهمن) واتس‌اپ گوشی‌های قدیمی اندرویدی و آیفون‌های اپل قدیمی دیگر کار نخواهد کرد.

    صاحبان گوشی‌های اندرویدی که نسخه سسیتم عاملشان قدیمی‌تر از 2.3.7 باشد و آیفون‌هایی که iOS 7 یا قدیمی‌تر داشته باشند، هم دیگر نمی‌تواننند با واتس‌اپ کار کنند.