سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بانوان تنیسور استان در مسیر پیشرفت


 

  • بانوان تنیسور استان در مسیر پیشرفت

    همین امر نیز باعث شده تا ورزشکاران در رده‌های سنی مختلف انگیزه بیشتری برای ارتقای جایگاه خود در مسابقات مختلف کسب کنند. در این میان رفع مشکلات موجود در این ورزش از مهم‌ترین عوامل برای پیشبرد اهداف آن است.

    • توجه، اعتماد و امکانات، لازمه پیشرفت تنیس

    بازیکن 11 ساله البرزی و عضو تیم ‌ملی تنیس خاکی کشور که از کودکی تاکنون به همراه پدرش در این رشته فعالیت کرده است، با اشاره به این‌که ارتقای کیفیت تنیس کشور برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، می‌گوید: بزرگ‌ترین دغدغه من و دوستانم در تنیس رشد و تعالی این رشته ورزشی و رسیدن به استانداردهای جهانی است. «نیلی عطفی» ادامه می‌دهد: دوست ندارم قهرمان کشوری باشم که آن کشور در دسته سوم آسیا قرار گرفته، بلکه می‌خواهم تنیس کشورم آنقدر رشد کند که تمام دنیا روی تنیس ایران و قدرتش حساب ویژه باز کنند. وی اضافه می‌کند: رشته تنیس در رده پایه و نوجوانان نیازمند توجه است که چنانچه تا زمانی که من و دوستانم حدودا 17-18 ساله شدیم، این اتفاق افتاد که چه بهتر، در غیر این صورت نسل ما به تنیس نیمه‌جان ایران جان دوباره خواهد بخشید. این تنیسور البرزی ادامه می‌دهد: تنها ابزار مورد نیاز ما برای پیشرفت در این رشته توجه، اعتماد و امکانات است که در صورت فراهم شدن تمامی این عوامل اتفاقات تازه‌ای را رقم خواهیم زد.

    • برابر نبودن امکانات برای آقایان و بانوان

    دیگر تنیسور جوان البرزی که به برابر نبودن امکانات و مسابقات بانوان و آقایان اشاره می‌کند، می‌گوید: یکی از مهم‌ترین مشکلات در تنیس کمبود مسابقات در بخش بانوان است؛ به عنوان مثال اگر سایت مسابقات را نگاهی بیندازیم، به نسبت هر 5 مسابقه برای آقایان تنها یک مسابقه برای بانوان برگزار می‌شود. «ستاره رسولی» ادامه می‌دهد: دسترسی نداشتن به برخی امکانات و کمبود واردات وسایل و تجهیزات باعث شده است تا ابزار این ورزش با بالاترین هزینه به دست ما برسد که البته در برخی موارد حتی با کمبود و یا نبود وسایل در بازار هم مواجه می‌شویم. وی می‌افزاید: تمامی این موضوعات باعث شده است که سطح تنیس ایران نسبت به سایر کشورها پایین‌تر بوده و ضرورت توجه به این رشته بیش از پیش احساس شود. رسولی همچنین می‌گوید: امکانات البرز نسبت به سایر استان‌ها از شرایط بهتری برخوردار است، اما با وجود کمبود مربی در سطح حرفه‌ای بیشتر ورزشکاران در تهران تمرین می‌کنند.

    • یک میلیون و 600 هزار تومان ورودی مسابقات

    دیگر بانوی تنیسور استان هم که 7 سال سابقه فعالیت در تنیس، به عنوان بازیکن، مربی و داور را دارد، می‌گوید: نقطه عطف البرز در این رشته حمایت هیات تنیس استان از ورزشکاران است، اما این درحالی است که تنیسورهای البرزی به‌شدت با کمبود حامیان مالی روبه‌رو هستند. «ندا صدوقی» با بیان این‌که برای هر مسابقه ورزشکاران هزینه بالایی را باید پرداخت کنند، ادامه می‌دهد: به عنوان مثال برای شرکت در مسابقات لیگ دسته 2 هر تیم بدون هزینه بلیت، محل اسکان، خورد و خوراک و...، تنها برای هزینه ورودی باید مبلغی حدود یک میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کند و هر فردی که توان پرداخت هزینه را نداشته باشد، درواقع نمی‌تواند در مسابقات شرکت کند.

    وی اضافه می‌کند: با توجه به این‌که در پخش مسابقات بانوان و تبلیغات برای آنها اقدامات کمتری می‌شود، بنابراین حمایت بخش خصوصی از بانوان کمرنگ‌تر می‌شود. این تنیسور البرزی که اخیرا هم نایب‌قهرمان مسابقات لیگ دسته 2 کشور شده است، می‌گوید: با وجود این مشکلات، حمایت بیشتر مسئولان در کم کردن هزینه مسابقات و تبلیغات بیشتر برای ورزشکاران خانم بیش از پیش احساس می‌شود.

    • ارتقای سطح مربیان در دستور کار هیات

    دبیر هیات تنیس البرز با بیان این‌که استعدادهای ویژه‌ای در استان کشف شده‌اند، می‌گوید: مربیان البرزی در کشف استعدادها عملکرد خوبی داشته‌اند، اما متاسفانه در پرورش و ادامه فعالیت آنها در استان اقدامات خوبی از سوی مربیان رخ نداده است. «جعفر سهرابی» ادامه می‌دهد: با توجه به افزایش فعالیت ورزشکاران البرزی در تهران و ضرورت ارتقای سطح مربیان، هیات تنیس خاکی استان کلاس‌های مربیگری متعددی برگزار کرده است.

    وی اضافه می‌کند: تاکنون موفق شدیم بیش از 50 درصد از مربیان را از سطح درجه 3 به درجه 2 ارتقا دهیم. دبیر هیات تنیس خاکی استان همچنین می‌گوید: برای اولین بار یکی از مربیان استان برای مربیگری درجه یک بین‌المللی در مهرماه به تهران اعزام خواهد شد. وی در ادامه نیز یکی دیگر از دلایل فعالیت ورزشکاران البرزی در تهران را خانواده‌ها می‌داند و اضافه می‌کند: به دلیل نزدیکی استان ما به پایتخت همواره خانواده‌ها حاضرند که فرزندان آنها در تهران با مربیان تهرانی فعالیت کنند.

    • تدارک امکانات   برای بانوان 

    این روزها علی‌رغم این‌که بسیاری از تنیسورهای البرزی از فعالیت خود در تهران می‌گویند، اما برخی مسئولان با تکذیب صحبت آنها معتقدند که ورزشکاران البرزی در کرج تمرین و از امکانات استان استفاده می‌کنند. به گزارش همشهری، نایب‌رئیس هیات تنیس خاکی البرز با اشاره به این‌که البرز در بخش بانوان رشته تنیس خاکی از ورزشکاران خوبی برخوردار است، گفت: خوشبختانه تاکنون توانسته‌ایم بسیاری از ورزشکاران را به فعالیت در کرج ترغیب کنیم.

    «طلا حسنیان خسروشاهی» ادامه داد: اکنون یکی از زمین‌های تنیس خاکی استان به صورت رایگان سئانس‌های مختلفی را به ورزشکاران و قهرمانان اختصاص داده است. وی با اشاره به این‌که تعداد زیادی از قهرمانان البرزی در کرج فعالیت می‌کنند، می‌گوید: طی اقداماتی که تاکنون انجام داده‌ایم توانسته‌ایم بخش اعظمی از ورزشکاران را به فعالیت در استان جذب کنیم.

    نایب‌رئیس هیات تنیس خاکی استان همچنین با بیان این‌که به منظور افزایش انگیزه و ایجاد بستری مناسب برای ورزشکاران البرزی، میزبان المپیاد استعدادهای برتر کشور بودیم، گفت: از 29 مرداد تا 10 شهریور میزبان ورزشکاران در 2 بخش آقایان و بانوان بودیم. وی ادامه داد: با برگزاری این المپیاد در نظر داریم با کشف استعدادهای جدید اتفاق جدیدی را در تنیس استان و حتی کشور رقم بزنیم. خسروشاهی در ادامه نیز گفت: به منظور رفع مشکلات، برای جذب حامی مالی نیز در حال رایزنی با شرکت‌ها هستیم و امیدواریم که بتوانیم در این مسیر راه را برای ورزشکاران و رفع مشکلات آنهاهموار  کنیم.